Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Draadjesgordijn

Draadjesgordijnen in de maten 90x200cm en 100x250cm. Makkelijk op lengte te knippen.
Vaak gebruikt als deurgordijn, als afscheiding tussen twee ruimten, als raamdecoratie of wanddecoratie in woningen of bedrijven.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Draadjesgordijn

Draadjesgordijn kopen?

Draadjesgordijnen zijn verkrijgbaar in vele varianten. Zo zijn er draadgordijnen met hele dunne draadjes en deurgordijnen met dikkere draden of zelfs touwen. De draadjes vliegengordijnen zijn in eerste instantie natuurlijk bedoelt om zoveel mogelijk insecten buitenshuis te houden. Maar het oog wil ook wat! Daarom zijn de touw gordijnen en de draad vliegengordijnen vaak verkrijgbaar in vele variaties en kleuren. Zo kun je je draadjesgordijn mooi en sfeervol combineren met je woonaccessoires en woon inrichting. Bestel hier je favoriete draad deurgordijn online en wij zorgen ervoor dat deze zo gauw mogelijk bij jou thuis of op het werk bezorgd wordt!

Veel keus in draadgordijnen, ook in grote maten!

Nergens online heb je zoveel keuze in draadjesgordijnen als bij vliegengordijnkopen.nl! Van zwart tot wit, van lime tot groen en van grijs tot champagne kleur. De draadjesgordijnen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmeting, namelijk de 90x200cm en de 100x250cm. Ze worden geleverd zonder gordijnrail. Een oude gordijnstang heb je misschien nog wel ergens op zolder liggen. Zoniet, dan kun je de roede onder andere bij de Gamma, de Karwei of Praxis kopen. Het draadjesgordijn is als het ware een soort lusgordijn. De lus schuif je zo om de gordijnstok heen. En vervolgens kun je het gordijn in je deurpost hangen of ter decoratie aan de wand of aan het plafond om een soort scheiding tussen twee ruimten te creëren. Zijn de standaard afmetingen iets te lang voor jouw deurpost? Dan is dat in principe geen enkel probleem. Met een schaar kun je de draadjes op de juiste lengte afknippen.

Een draadjesgordijn als roomdivider of als insectengordijn?

Of een draadjesgordijn veel vliegen weert is de vraag. Als het buiten niet waait, dan is dit vliegengordijn zeker effectief tegen ongewenste insecten. Als het wel waait, is het gordijn een stuk minder effectief. Duidelijk is dat deze manier van insectenwering wel een goedkope oplossing is. Draadgordijnen worden niet alleen als vliegenwering gebruikt. Ze worden ook gebruikt als afscheiding tussen twee ruimten of als wanddecoratie. Bedrijven gebruiken het touwgordijn op de beurs of als presentatie in hun showroom. Sommige bedrijven of exposanten zijn verplicht om vlamwerende of brandvertragende materialen te gebruiken. Wat betreft deze touwgordijnen kunnen we je hierover het volgende melden: de goedkope draadjesgordijnen zijn niet vlamvertragend het duurdere deurgordijn draad is dat wel. Deze duurdere varianten zijn trouwens verkrijgbaar in extra brede afmetingen. Zo kun je ze gebruiken als unieke wanddecoratie in bijvoorbeeld restaurants, hotels en horeca gelegenheden. Ook in huis kan een hele lang draadjeslijn van toegevoegde waarde voor de inrichting van je huis zijn. Wij hebben alle vliegengordijnen in grote aantallen op voorraad, dus in principe geldt: vandaag bestellen = morgen in huis!