Neem ook een kijkje in onze andere webshops
 • Verzending € 4,50
 •  Snelle levering NL, BE, DL
 • 14 dagen zichttermijn
 • 100% Veilig betalen
 • Snelle online klantenservice
 • Verzending € 4,50
 •  Snelle levering NL, BE, DL
 • 14 dagen zichttermijn
 • 100% Veilig betalen
 • Snelle online klantenservice

Deurgordijn

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-60 of 262

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-60 of 262

Op zoek naar een deurgordijn?

Voor een deurgordijn ben je bij Vliegengordijn kopen op het juiste adres! In onze webshop vind je namelijk het grootste assortiment vliegengordijnen online. Bestel hier je deurgordijn en ontvang tot wel 34% korting!

Wij hebben een grote diversiteit in deurgordijnen. We bieden bijzondere en opvallende deurgordijnen met afbeeldingen of met mooie kralen. Maar ook simpelere deurgordijnen, bijvoorbeeld deurgordijnen met touwen of met hulzen.

Populair zijn de kattenstaart deurgordijnen. Deze naam is niet voor niet gekozen. De strengen van dit deurgordijn hebben een mooie uitstraling die doen denken aan de staart van een kat. De slierten zijn dik en lekker zacht. Niet alleen hebben deze deurgordijnen een mooi design. Ook zijn ze erg functioneel. Voor het buiten houden van vliegen zijn deze kattenstaarten uitermate geschikt. De deur gordijnen zijn natuurlijk niet echt van kattenstaarten gemaakt!

Kijk ook eens naar de knopen vliegengordijnen en pvc- deurgordijnen

Ook populair zijn de knopen vliegengordijnen. Deze hebben een kenmerkend design en zijn verkrijgbaar in een groot scala aan kleuren. De vliegen blijven buiten met zo’n knopen deurgordijn, maar ze zijn ook prachtig als decoratie. Tot slot zijn er de pvc-deurgordijnen. Deze zijn van het stevige materiaal pvc gemaakt. Het deurgordijn is redelijk zwaar wat ervoor zorgt dat het altijd goed blijft hangen.

Een deurgordijn wordt in de meeste gevallen gebruikt voor in de opening van de tuindeur. Op deze manier kun je de deur openzetten en krijg je lekker frisse lucht binnen, maar geen ongedierte zoals vliegen. Maar deze deurgordijnen zijn zo leuk dat je zo ook gewoon als decoratie kan gebruiken! Bijvoorbeeld in een winkel om een afscheiding te creëren. Of op een slaapkamer van meiden. Gewoon omdat het zo gezellig staat.

Kijk rustig rond op onze site en bestel jouw ideale deurgordijn simpel en snel online. Als je vandaag voor 16:00 uur een bestelling plaatst ontvang je jouw pakket de volgende dag al in huis!

Wil je de vliegengordijnen liever eerst even in het echt bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze winkel in Eerbeek, Gelderland. Hier staan onze medewerkers voor je klaar met persoonlijk advies. Breng gerust een bezoek!