Neem ook een kijkje in onze andere webshops
 • Verzending € 4,50
 •  Snelle levering NL, BE, DL
 • 14 dagen zichttermijn
 • 100% Veilig betalen
 • Snelle online klantenservice
 • Verzending € 4,50
 •  Snelle levering NL, BE, DL
 • 14 dagen zichttermijn
 • 100% Veilig betalen
 • Snelle online klantenservice

Deurgordijn

Bestel eenvoudig je favoriete deurgordijn online via onze webshop of breng een bezoek aan onze showroom!
Bij Vliegengordijnkopen.nl heb je volop keus in vliegengordijnen en muggengaas voor ramen.
Vandaag bestellen, morgen in huis!*

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-60 of 181

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-60 of 181

Deurgordijn

Op zoek naar een deurgordijn?

Voor een deurgordijn ben je bij Vliegengordijn kopen op het juiste adres! In onze webshop vind je namelijk het grootste assortiment vliegengordijnen online. Bestel hier je deurgordijn en ontvang tot wel 34% korting! Wij hebben een grote diversiteit in deurgordijnen. Zo vind je in onze collectie bijvoorbeeld de Macrame deurgordijnen, een vliegengordijn dat is gemaakt van een ingewikkelde knooptechniek. Het is een bekend dessin dat niet alleen wordt opgehangen om vliegen en andere insecten te weren, maar misschien nog wel meer wordt gebruikt als deurdecoratie. Het is immers een hele mooie en sfeervolle woonaccessoire. Misschien iets meer mooi, maar als insectenhor veel effectiever zijn de kattenstaart deurgordijnen. Deze naam is niet voor niets gekozen. De strengen van dit vloddergordijn hebben een uitstraling die doen denken aan de staart van een kat. De slierten zijn dik en lekker zacht. Voor het buiten houden van vliegen zijn de kattenstaarten uitermate geschikt. Datzelfde geldt voor de lamelhorren van Fikszo en Hamstra. Dit zijn gewoon degelijke deurhorren die doen waar ze voor gemaakt zijn; namelijk het voorkomen van insecten in huis. Afhankelijk van het type dat je kiest, heeft het horgordijn 4 of 5 gaaslammellen. Aangezien niet elke deurpost hetzelfde formaat heeft, zijn deze vliegengordijnen verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen ze eventueel nog wat worden ingekort.

Deurgordijnen, praktisch en mooi!

De een wil een deurgordijn om de doorgang te decoreren en camoufleren, de ander wil zo'n gordijn juist met het doel om er insecten mee tegen te houden. Als je een gordijn zoekt en je doel is puur decoratie, dan kan je oog beslissen. Welke uitstraling wil je hebben? Naar welke kleur ben je op zoek? Met draadjesgordijnen kun je bijvoorbeeld heel mooi decoreren. We hebben ze dan ook niet alleen in deur formaten, maar ook in hele grote formaten zodat je met één draadjesgordijn een soort van scheidingswand tussen twee ruimtes kunt creëeren. De hulzengordijnen zijn er in effen kleuren, maar ze zijn er ook met dolfijnen, boedha afbeeldingen, vogels en artistieke designs. Zoek je een deurgordijn waarmee je zoveel mogelijk insecten de deur wilt wijzen? Dan moet je meer naar de effectiviteit van het gordijn kijken. Zo zal een hordeur met muggengaas vrijwel alle insecten tegenhouden, maar een vliegengordijn met dunne kraaltjes of sliertjes veel minder effectief zijn. Kijk goed naar de dichtheid, kijk bij strengen of het om zware strengen gaat, en bedenk dat hoe hoger de prijs, hoe beter de kwaliteit is.

Vliegengordijnen en raamhorren...

Een deurgordijn wordt in de meeste gevallen gebruikt voor in de opening van de tuindeur. Op deze manier kun je de deur openzetten en krijg je lekker frisse lucht binnen, maar geen ongedierte zoals vliegen. Maar kijk uit, als je de ramen niet van horren voorziet, dan zal je nog insecten binnen krijgen. Met name muggen worden door de mens nogal irritant gevonden als het beestje al zoemend je nachtrust verstoord. Voorkom muggen, vliegen en andere vliegende en kruipende insecten in huis door simpelweg alle ramen die je wel eens open zet, te voorzien van muggengaas. Een raamhor is echt niet duur en de bevestiging is vrij eenvoudig. Raamhorren zijn niet alleen interessant voor de ramen van je huis, ook de ramen van de caravan of camper zouden eigenlijk allemaal van muggengaas moeten zijn voorzien. Want alleen zo kun jij de perfecte nachtrust pakken! Wil je de vliegengordijnen, het horgordijn of deurgordijnen liever eerst even in het echt bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze showroom. Hier staan onze medewerkers voor je klaar met persoonlijk advies. Breng gerust een bezoek! Uiteraard kun je ook online bestellen! Hiervoor geldt dat wij op werkdagen je bestelling gelijk verwerken. En je binnen no time van je vliegengordijn kunt genieten.