Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn 100x210cm

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Vliegengordijn 100x210cm kopen?


Vliegengordijnen zijn verkrijgbaar in heel veel soorten en maten. Wil je van een bepaalde maat weten welke gordijnen we in ons assortiment hebben? We hebben voor iedere maat een speciale categorie aangemaakt. Ook de maat 100x210 cm heeft een eigen categorie. Zoek je dus een vliegengordijn van 100x210 cm? Dan ben je in deze categorie aan het juiste adres!

Een vliegengordijn is dé oplossing om vliegen, muggen en andere insecten buiten de deur te houden. In de warme seizoenen is het heerlijk om je deuren en ramen open te zetten, het is echter erg vervelend als dan al die kleine, vervelende beestjes je huis binnen dringen. Vooral muggen zijn niet wenselijk in huis. Ze kunnen je steken en daarmee een irriterend bultje achterlaten, die nog dagen tot weken lang blijven jeuken. Om dit probleem op te lossen kun je je ramen en deuren afsluiten met een vliegengordijn en raamhorren. Met deze artikelen zorg je er voor dat vliegen en muggen geen kans krijgen om bij jou naar binnen te glippen.

Vliegengordijnen in alle maten

Vliegengordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Wij bieden het grootste online assortiment aan. Welk vlieggordijn je ook zoekt, in onze webshop vind je hem. Van lamellengordijnen tot kattenstaarten en van hulzen tot bamboe, je vind ze allemaal in ons assortiment. We hebben voor iedere gordijnsoort een speciale categorie aangemaakt. Zo houden we ons ruime assortiment overzichtelijk en kun je eenvoudig het vliegengordijn vinden waar jij naar op zoek bent. Behalve categorieën met verschillende soorten gordijnen, hebben we ook voor vrijwel iedere verkrijgbare afmeting een categorie gemaakt. Zoek je bijvoorbeeld een vlieg gordijn van 100x210 cm? Dan ben je in deze categorie goed, zoek je een gordijn in een andere maat? Kijk in de andere categorieën of deze er tussen staat!

Bestel je een vliegengordijn op een werkdag vóór 16:00 uur dan wordt deze dezelfde dag verwerkt en verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag bij je bezorgd!