Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Brandvertragende draadjesgordijnen

Vind hier brandveilige draadgordijnen van 90x250cm tot 300x500cm. Een extra breed en lang draadjesgordijn geschikt voor vele doeleinden. Kies uit diverse maten en kleuren. Alles vanuit voorraad leverbaar, dus zeer snelle levering in Nederland, België en Duitsland.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Brandvertragende draadjesgordijnen

Brandvertragende draadjesgordijnen

Veel bedrijven die draadjesgordijnen willen aanschaffen moeten uit veiligheidsoverwegingen brandvertragende draadjesgordijnen aanschaffen. Brandwerende draadgordijnen zullen veel minder snel vlam vatten en dat is in een ruimte waar veel mensen samen komen natuurlijk wél zo veilig. Een brandveilig draadjesgordijn kan men bijvoorbeeld in de horeca gebruiken. Je ziet ze in een restaurant, bistro of eetcafe namelijk vrij vaak hangen. Het wordt gebruikt om bijvoorbeeld saaie wanden af te kleden of om meerdere ruimtes van elkaar te scheiden. Ook zie je nog wel eens zo'n groot draadjesgordijn achter een bar hangen. Dat kan erg sfeervol staan!

Brandveilig draadjesgordijn kopen?

De standaard huis, tuin en keuken draadjesgordijnen zijn een stuk goedkoper dan de vlamvertragende draadjesgordijnen van Lasalle. Maar dat komt simpelweg door het gebruik van goedkopere materialen. Particulieren hoeven namelijk niet aan allerlei wetgevingen en veiligheidseisen te voldoen. Uiteraard kan zo'n draadjesgordijn ook als deurgordijn en eventueel als vliegengordijn worden gebruikt. Gebruik je het als zijne vliegengordijnen? Dan zal er zo nu en dan wel eens een vliegje tussen de draadjes doorglippen. De decoratieve draden staan namelijk heel iets uitelkaar zodat het wel lichtdoorlatend blijft.

Extra brede draadjesgordijnen ook handig voor op de beurs! 

Niet alleen horeca bedrijven maken gretig gebruik van brede draadjesgordijnen voor decoratie en entourage. Ook winkels gebruiken deze decoratie gordijnen maar al te graag. Zo worden ze vaak achter etalages gepresenteerd en bij beurzen en evenementen worden de draadgordijnen vaak in of rondom de stand gehangen. We hebben dan ook hele brede en lange draaadjesgordijnen die geschikt zijn voor grote projecten. De vlamwerende draadjesgordijn serie van 2lif bestaat uit een exemplaar van 90x250cm, 300x300cm, 300x400cm en 300x500cm. Je ziet het, ook voor een een grote hal met grote ramen hebben wij voordelige draadgordijnen die ook nog een brandveilig zijn. De grote gordijnen zijn verkrijgbaar in het zwart, in het wit, in champagne en zilvergrijze kleur.