Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn 100x240cm

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

35 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

35 artikel(en)

Vliegengordijn 100x240cm


In deze categorie vind je alle vliegengordijnen met een afmeting van 100x240 cm en alle gordijnen die in deze afmeting op maat gemaakt kunnen worden. 100x240 cm is een veel voorkomende maat in vliegengordijnen. In deze categorie vind je dan ook een groot aanbod met vlieggordijnen.

Een vliegengordijn is een perfect artikel om vliegen, muggen en andere vervelende insecten buiten de deur te houden. De beestjes zijn goed voor onze natuur, maar willen we dan ook graag buiten de deur houden. De insecten kunnen in huis voor slapeloze nachten, jeukende bulten en vervelend gezoem zorgen. Een vliegengordijn is verkrijgbaar in verschillende soorten, in ons assortiment vind je kattenstaarten, kunststof gordijnen, lamellen, draadjesgordijnen, hulzen, kettingen en nog véél meer. In deze categorie vind je voornamelijk hulzen gordijnen. De hulzen gordijnen sluiten goed af en je kunt er toch gemakkelijk doorheen lopen. Ook wanneer je een huisdier hebt kan deze gemakkelijk door het gordijn heen lopen. Een hulzen vliegengordijn is verkrijgbaar in verschillende standaard kleurtjes maar ook in een aantal hele leuke prints! Wat dacht je bijvoorbeeld van het vliegengordijn met de flamingo, papegaai of dolfijn er op? Deze printjes en nog veel meer leuke prints vind je in deze categorie met 100x240 cm vliegengordijnen.

Vliegengordijn in vele afmetingen 

Ben je op zoek naar een leuk vliegengordijn maar is 100x240 cm niet de juiste afmeting? Geen probleem! Vliegengordijnkopen.nl is de grootste online verkoper met vliegengordijnen. Het assortiment is het meest uitgebreid, we hebben vliegengordijnen in alle soorten en maten. Onder de categorie 'standaard maten'  vind je daarom naast 100x240 cm nog véél meer afmetingen. Je kunt dus op de gewenste afmeting zoeken. Je kunt ook in de andere categorieën zoeken, we hebben alle soorten onderverdeeld zodat iedere soort zijn eigen categorie heeft. Wil je bijvoobeeld heel graag een lamellen gordijn? Bekijk dan de categorie met lamellen gordijnen en je vindt alle soorten en maten.

Vliegengordijnen bekijken in de showroom

Bestel je een vliegengordijn op een werkdag vóór 16:00 uur dan wordt deze dezelfde werkdag verwerkt en verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag bij je bezorgd. Wil je graag een vlieggordijn komen bekijken? Ook dat is mogelijk! In onze showroom hangt een groot gedeelte van onze vliegengordijnen die je kunt komen bekijken. Kom je echter voor een speciaal model? Bel dan eerst even zodat we voor je kunnen nakijken of dit gordijn er op dat moment ook hangt.