Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn magnetisch

Magnetisch horgordijn al verkrijgbaar voor € 8,95! Op werkdagen vóór 16:00 besteld? De volgende dag in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Vliegengordijn magnetisch

Magneethor voor ideale werking!

De hordeur lamellen is een hor met twee lamellen. Deze hor lamellen sluiten door middel van een magneet. Dat is dan ook de reden dat men dit vliegengordijn ook wel de magneethor noemt. De magneet hor is een eenvoudige oplossing tegen vliegen en andere hinderlijke insecten. Zelf loop je zonder extra handelingen door de lamel deur heen, vervolgens vallen de lamellen weer netjes op hun plaats en door de magneet stripjes wordt het deurgordijn weer goed afgesloten. Bestel het lamelgordijn nu voordelig online bij Vliegengordijn Kopen.nl.

Een magnetisch horgordijn al voor € 8,95 kopen?

In onze collectie vind je twee magneethorren. De goedkope magneethor van € 8,95 werkt goed. Van het duurdere vliegengordijn van Hamstra mag je kwalitatief gezien wat meer verwachten. Deze horgordijnen hangen wat mooier en strakker in het deurkozijn. Door ook een budget lijn aan te bieden proberen wij met de portemonnee van iedere klant rekening te houden. De magnetische insecten hor is één van de meest verkochte vliegengordijnen in Europa. De hor is erg prettig in gebruik en houdt de deur altijd gesloten voor ongewenste gasten zoals muggen, vliegjes, wespen, spinnen en bijen.

Naast vliegengordijnen is een vliegenmepper ook nooit weg

Natuurlijk kan er bij het naar binnen en naar buiten lopen wel eens een vliegje of wesp mee komen. Een vliegenmepper is in de zomer dan ook nooit overbodig. Al is het soms alleen al om de bijen en wespen te verdrijven die je lastig vallen op je buiten terras. In onze collectie vind je wel een hele leuke vliegenmepper. Deze bestaat uit twee handjes met daarin een scorebord. Het is de bedoeling dat je de vlieg vangt en op het juiste moment de handen dicht laat klappen. Vervolgens kun je kijken hoeveel punten je dat heeft opgeleverd! Aankoop van dit product levert je in ieder geval voordeel op. Want deze vliegenvanger is nu in de aanbieding! Verder verkopen we naast vliegengordijnen ook nog handig muggengaas, klamboes en muggenverjagers.