Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn kattenstaart

Het chenille vliegengordijn is verkrijgbaar in de maten: 56x185cm, 90X205cm, 90x220cm en 100x230cm.
Goede kwaliteit, zacht en sterk! Eventueel door u zelf in breedte en lengte in te korten.
De meeste kattenstaarten worden met GRATIS opbergtas geleverd.


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Vliegengordijn kattenstaart

Kattenstaart vliegengordijn kopen?

Vliegengordijn kattenstaart is één van de meest bekende vliegengordijnen in Nederland en België. Kattenstaart deurgordijnen zijn voorzien van dikke plushe strengen. De kattenstaarten worden ook wel chenille vliegengordijnen genoemd. Met een kant en klaar vliegengordijn kattenstaart voor de deur, kun je zomers tot in de late uurtjes de deur open laten staan. Vliegen, muggen en andere insecten blijven zo lekker buitenshuis. De plushe deurgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, met verschillende diktes, aantal strengen en kleuren. De strengen sluiten mooi strak langs elkaar aan zodat vliegen en andere insecten vrijwel geen kans krijgen om naar binnen te vliegen. De meeste huisdieren vinden de plush strengen ook geen probleem. Honden en katten lopen er gemakkelijk doorheen zonder dat de strengen het die hinderen.

Kattenstaarten ook geschikt voor de caravan of camper!

Waarom deze naam? Misschien omdat de plushe strengen op kattenstaarten lijken. Effectief zijn deze vliegengordijnen in ieder geval wel, aangezien de strengen mooi dicht tegen elkaar aan zitten. Het chenille vliegengordijn is verkrijgbaar in drie maten. De smalle variant is een vliegengordijn voor de caravan, ideaal en praktisch. Uiteraard kan dit formaat ook in een tent of camper worden opgehangen. De strengen zijn soepel en zacht. En dat merk je ook als je naar binnen en buiten loopt. Je zult zien dat, nadat je er door heen bent gelopen, de strengen over het algemeen weer netjes naast elkaar hangen. Qua kleuren hebben wij een hele reeks aan te bieden. Hoewel de meeste mensen gewoon voor een grijs, zwart of beige kleurig model gaan, zijn er ook mensen die zich aan een ijs blauwe of geel deurgordijn wagen. Twijfel je of de kleur wel bij jouw huis en interieur past? Weet dan dat je 14 dagen zicht termijn hebt waarin je het product, mits ongebruikt, gewoon weer mag retourneren. Je krijgt dan gewoon je aankoopbedrag weer terug.

Chenille deurgordijn, Ook zelf in te korten als dat nodig is...

Naast het caravan formaatje zijn er nog twee maten: de 90x220 centimeter en de 100x230 centimeter. Die eerste maat zul je veel aantreffen bij woningen die voor de jaren 80 gebouwd zijn. Daarna is men hogere huizen gaan bouwen met grotere deurposten. Vandaar ook deze grotere maat. Beide vliegengordijnen kunnen trouwens wel zelf op maat gemaakt worden. In de omschrijving van het product lees je precies wat je dan moet dan. Wil je een kattenstaart kopen? Bestel dan nu voordelig dit vliegengordijn online bij Vliegengordijnkopen.nl. De gordijnen die wij verkopen hebben een goede kwaliteit en zijn erg duurzaam in gebruik. Bovendien worden de meeste chenille deurgordijnen met een gratis opbergtas geleverd. Handig, want zo kun je je gordijn in de winter netjes en stofvrij opbergen.