Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn 90x230cm

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Vliegengordijn van 90x230cm kopen?


Heb jij ook zoveel last van muggen en vliegen in huis? Dan is een vliegengordijn de ideale oplossing voor dit probleem. Een vliegengordijn houdt het merendeel van de insecten buiten waardoor jij met een gerust hart de buitendeur open kunt laten staan. Vliegengordijnen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en maten. Ons assortiment is ontzettend uitgebreid. Daarom hebben wij voor jou alle vliegengordijnen onderverdeeld in categorieën. Zo kun jij op een eenvoudige en snelle wijze het vliegengordijn vinden waar je naar op zoek bent. In deze categorie vind je de vliegengordijnen met een afmeting van 90x230cm.

Vliegengordijn op maat kopen

Soms is het lastig om een vliegengordijn te vinden in de afmeting waar je naar op zoek bent. Dat wil niet zeggen dat je dan bij ons niet kunt slagen. We bieden je namelijk ook de mogelijkheid om een vliegengordijn op maat te bestellen. Je kunt kiezen uit vliegengordijnen gemaakt van kettingen of kralen en in de rubriek “vliegengordijn op maat maken?” kun je ook hulzen gordijnen kiezen welke voor jou op maat gemaakt kunnen worden. Zelfs hulzen gordijnen met een leuke afbeelding zoals vlinders of een boeddha. Een vliegengordijn op maat kan kant-en-klaar geleverd worden of als bouwpakket. Die keus laten we aan jou over. De levertijd van een op maat gemaakt gordijn is gemiddeld een week.

Gebruik een deurgordijn ter decoratie

Dat een vliegengordijn is bedoeld om zoveel mogelijk insecten buiten de deur te houden is je nu bekend, maar wist je ook dat een deurgordijn vaak wordt gebruikt ter decoratie? Vooral onze draadjesgordijnen worden veelal binnenshuis gebruikt ter afscheiding van twee ruimtes en ook winkels gebruiken draadjesgordijnen ter decoratie in de etalage of in de showroom. We hebben in ons assortiment brandvertragende draadjesgordijnen welke niet per se nodig zijn in je huis, maar wel ideaal zijn voor het gebruik in publieke ruimtes waar het gordijn aan bepaalde veiligheidseisen moet voldoen. Zo kun jij een draadgordijn ook gebruiken als je vaak met een stand op de beurs staat! Naast draadjesgordijnen hebben we nog ontzettend veel andere vliegengordijnen in het assortiment zoals kralen gordijnen, kattenstaarten, hordeuren en meer. Kijk op je gemak eens rond naar alles wat we te bieden hebben. Voor al deze vliegengordijnen geldt: op werkdagen voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis!