Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn kettingen

Modern, licht van gewicht en niet kapot te krijgen, dat zijn onze kettinggordijnen! Een garantie van 5 jaar en keuze uit vele kleuren!
Kies voor een standaard afmeting van 90x210cm of 100x240cm. Of mail ons als u een kettinggordijn op maat wilt laten maken!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Vliegengordijn kettingen

Op zoek naar een kettingen vliegengordijn?

In deze rubriek vind je diverse ketting vliegengordijnen. Het aluminium kettinggordijn is licht in gewicht, trendy en effectief. Dit vliegengordijn wordt als kant en klaar vliegengordijn geleverd. Ervaar de hoeveelheid licht dat het kettingengordijn laat doorschijnen, zonder afbreuk te doen aan de effectiviteit tegen vervelende vliegen en ander vliegend ongedierte.

Ketting gordijnen, bijzonder goede kwaliteit!

De kettingen die voor onze deurgordijnen worden gebruikt zijn niet te vergelijken met de goedkope Chinese varianten. Vaak wordt er wel gezegd 'goedkoop is duurkoop'. Dat geldt zeker voor kettinggordijnen! Wil je een kwalitatief goed product waar je echt jarenlang plezier van zult beleven? Dan moet je de winkels met de goedkope ketting gordijnen voorbij lopen. Elk kettinggordijn uit onze webshop heeft gegarandeerd de kwaliteit die men van dit product wil en kan verwachten. Er wordt dan ook niet voor niets een garantie van maar liefst 5 jaar gegeven.

Vliegengordijnen met kettingen, het materiaal...

Onze ketting vliegengordijnen bestaan uit aluminium verbindingen, waardoor een zeer exclusief en transparant effect wordt verkregen. Elke verbinding is verkrijgbaar in diverse geanodiseerde kleuren. (Anodiseren = langs electronische weg aluminium met een hard, berschermend, al dan niet gekleurd laagje bedekken) Hierdoor hebben al onze aluminium Vliegengordijnen een zéér lange levensduur. Door het gewicht van de strengen zullen ze altijd netjes, recht naar beneden hangen. De doorloop is ook prettig voor zowel mens en dier.

Kettinggordijn op maat laten maken?

In onze webwinkel bestel je eenvoudig een kant en klaar kettingengordijn. We verkopen twee maten; de 90x210cm en de 100x240cm. Zoek je een langer of hoger kettingengordijn? Dan kunnen wij die voor jou laten maken. Stuur een mailtje naar onze klantenservice met de gewenste maten. En je krijgt per omgaande een reactie met prijsopgaaf. Het op maat laten maken van kettinggordijnen wordt vaak gedaan door bedrijven. Ze gebruiken deze aluminium gordijnen vaak als afscheiding tussen twee ruimtes. Ook in restaurants, op beurzen en in kledingwinkels zie je deze moderne roomdividers nog wel eens verschijnen. In woningen worden de ketting deurgordijnen veeal gebruikt voor insectenwering. Maar ook hier zie je steeds vaker dat een kettingengordijn als roomdivider wordt ingezet.