Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn 95x235cm

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Vliegengordijn 95x235cm


Ben je op zoek naar een vliegengordijn met een afmeting van 95x235 cm? Dan ben je in deze categorie aan het juiste adres. Je vindt hier alle vliegengordijnen met deze afmeting. O.a. het magnetische vliegengordijn vind je terug in deze categorie en ook het op maat te maken kralengordijn is te vinden in deze categorie.

Een vliegengordijn is een gordijn die je voor je deur hangt om vliegen, muggen en andere beestjes buiten de deur te houden. Vliegengordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Wij van Vliegengordijnkopen.nl hebben het grootste online assortiment met vliegengordijnen. Naar welk vliegengordijn je ook op zoek bent, in ons assortiment vind je hem. 

Vliegengordijn tegen muggen en andere vervelende insecten

In het voorjaar begint het vaak al, de eerste vliegen en muggen tref je aan in je woonkamer of slaapkamer. Ze zoemen vervelend om je heen en kriebelen wanneer ze je aanraken. Behalve dat is het met muggen ook nog zo dat ze je kunnen steken en dat je er vervelende, jeukende bulten aan overhoudt. Om dit allemaal te voorkomen is een vliegengordijn ideaal. Hang het gordijn voor je deur en je zult direct merken dat er véél minder vliegen en insecten bij je naar binnen glippen. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van welk vliegengordijn je hebt.

Magnetisch vliegengordijn kopen

Het magnetische vliegengordijn is een van de beste vliegengordijnen uit ons assortiment. Het vlieggordijn wordt met klittenband aan het kozijn gemonteerd. Er is slechts één opening in het midden, het vliegengordijn sluit daar door middel van magneten. Dit vlieggordijn is dus een gordijn waarbij de hele deuropening met het gordijn afgesloten is. Een vlieg of mug maakt dus vrijwel geen kans meer om bij jou naar binnen te vliegen. Je kunt eenvoudig door het magnetische gordijn heen lopen. Achter je rug zal het gordijn weer goed sluiten, vanwege de magneetjes. Dit gordijn is ook zeer geschikt voor gezinnen met een hond of kat als huisdier, de viervoeters kunnen namelijk, net als mensen, eenvoudig door het gordijn heen lopen.

Bestel je een vliegengordijn op een werkdag vóór 16:00 uur dan wordt je bestelling dezelfde werkdag verwerkt en verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag bij je bezorgd!