Neem ook een kijkje in onze andere webshops
 • Verzending € 4,50
 •  Snelle levering NL, BE, DL
 • 14 dagen zichttermijn
 • 100% Veilig betalen
 • Snelle online klantenservice
 • Verzending € 4,50
 •  Snelle levering NL, BE, DL
 • 14 dagen zichttermijn
 • 100% Veilig betalen
 • Snelle online klantenservice

Vliegengordijnen

Hier vind je alle vliegengordijnen die wij verkopen.
Zit jouw maat er niet tussen? Wij kunnen ook vliegengordijnen op maat maken!


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-60 of 205

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-60 of 205

Vliegengordijnen

Op zoek naar een vliegengordijn?

Bij Vliegengordijn Kopen vind je de grootste collectie vliegengordijnen van Nederland! Bestel je je vliegengordijn vandaag via onze webshop? Dan ontvang je deze doorgaans de volgende dag al in huis. Voor een hip vliegengordijn hoef je de deur niet meer uit! In deze rubriek vind je onze gehele collectie vliegengordijnen. In de zomer is een vliegengordijn vrijwel onmisbaar. Vooral als er geen strenge winter is geweest. Dan kun je er in de zomer wel op rekenen dat het wemelt van de vliegjes, muggen, wespen en andere vervelende insecten.  Met een insectendeur hou je het ongedierte buitens huis. En jawel, af en toe glipt er wel eens een vliegje tussen de strengen door. Maar een deurgordijn houdt het grote gros vliegen netjes tegen.

Grote keus in vliegengordijnen!

In onze webshop vind je heel veel verschillende vliegengordijnen. Erg effectief zijn de vliegen lamelgordijnen van gaas, ook de hordeur houdt vrijwel elke vlieg tegen. De vliegengordijnen met strengen zijn wellicht iets prettiger om doorheen te lopen. Ze zijn decoratief waardoor ze ook vaak als afscheiding tussen twee ruimtes, zogenaamde roomdividers gebruikt worden. Wil je een vliegengordijn kopen? Meet dan eerst je kozijn op zodat je zeker weet dat het deurgordijn past. Als je een mooi insectengordijn gevonden hebt en je twijfelt toch over de kleur of over het materiaal, dan mag je ook altijd even bezoekje aan onze showroom brengen. In onze showroom hangen alle vliegengordijnen. Je kunt ze daar makkelijk met elkaar vergelijken, je kunt de dikte voelen en ook kun je eenvoudig zien of de strengen zwaar genoeg. 

Zit jouw maat er niet tussen?

De meeste gordijnen hebben een standaard afmeting van 90x200 of 100x120 centimeter. Echter kan het natuurlijk voorkomen dat de kozijnen in jouw huis hoger of juist breder zijn. In dat geval kunnen wij ook een vliegengordijn op maat maken. De deurgordijnen die wij op maat kunnen maken zijn de hulsgordijnen en de luxere pvc gordijnen. Op de hulsjes gordijnen kun je eventueel besparen door een bouwpakket te laten bezorgen. Je ontvangt dan de rails en een zak hulsjes en haakjes die je zelf thuis aan elkaar kunt rijgen. Dit is een flinke klus, maar als je er met het hele gezin aan gaat zitten, is het ook nog een gezellige bezigheid met een uiteindelijk prachtig eindresultaat.