Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn 90x220cm

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Vliegengordijnen van 90x220cm

Heb jij ook zo’n last van vliegen en andere insecten in huis als je ook maar even die buitendeur open hebt staan? Een vliegengordijn is hier een hele goede oplossing voor. Een vliegengordijn houdt het merendeel van de insecten tegen zodat jij met een gerust hart de hele dag de deuren open kunt laten staan. Wij hebben in ons assortiment erg veel verschillende soorten en maten vliegengordijnen. Wij hebben deze onderverdeeld in categorieën zodat het voor jou eenvoudiger wordt om het vliegengordijn te vinden waar je naar op zoek bent. In deze categorie vind je alle vliegengordijnen met een afmeting van 90x220cm.

Vliegengordijn kiezen

In deze categorie vind je de oude vertrouwde kattenstaart vliegengordijnen, zware pvc-gordijnen en kunststof vliegengordijnen. Stuk voor stuk zijn deze vliegengordijnen van goede kwaliteit en betrouwbaar als het aankomt op het tegenhouden van vliegen. De vliegengordijnen zijn allen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het voordeel van deze vliegengordijnen is dat je ze allemaal in de lengte in kunt korten. Bij het vliegengordijn zelf staat gespecificeerd hoe je deze kunt bevestigen en ook overige details over het gordijn kun je bij het artikel terugvinden. Twijfel je over welk deurgordijn voor jou geschikt is? Kom dan langs in onze showroom. Er staat altijd iemand klaar om je te informeren en hier kun je ook het vliegengordijn in het echt bekijken en direct meenemen.

Een vliegengordijn op maat laten maken

Mocht je nou geen vliegengordijn vinden in de afmeting van jouw deur, dan kun je er altijd nog voor kiezen om een vliegengordijn op maat te laten maken. Je kunt kiezen uit kralen of kettingen, maar wil je graag een zwaardere kwaliteit vliegengordijn of wil je een vliegengordijn met een afbeelding, dan kun je naar de rubriek “vliegengordijn op maat laten maken?” en kiezen voor een vliegengordijn gemaakt van hulzen. Alle gordijnen worden direct uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat als je op werkdagen voor 16.00 uur een bestelling hebt geplaatst, wij het dezelfde dag nog verzenden. De vliegengordijnen die speciaal voor jou op maat worden gemaakt en als kant-en-klaar pakket worden geleverd, hebben een levertijd van circa een week.