Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn 100x215cm

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Vliegengordijn van 100x215cm


Een vliegengordijn is een ideale oplossing om vliegen, muggen en andere insecten buiten de deur te houden. In de lente en in het zomer seizoen hebben we al gauw last van deze vervelende beestjes in huis. Ze zoemen rondom je, ze kriebelen wanneer ze je huid aanraken en in het ergste geval word je door een mug gestoken en houd je er een nare, jeukende bult aan over. Om dit soort problemen tegen te gaan, kun je een vliegengordijn voor je deur hangen. Met het gordijn voor je deur kunnen vliegen niet zo eenvoudig meer bij je naar binnen vliegen en zal je dus veel minder vliegen, muggen en andere insecten aantreffen in je woning. Dus... bestel een vliegengordijn en houd die vliegen buiten de deur!

Hordeur kopen 

In deze categorie vind je alle vliegengordijnen in de afmeting 100x215 cm. Ondere andere de vaste hordeur Louisiana is terug te vinden in deze categorie. Een vaste hordeur heeft zo zijn voordelen. De deur is één geheel en daardoor kunnen er geen beestjes doorheen naar binnen komen. Omdat je de deur opent en vervolgens weer sluit is het ook daarbij vrijwel niet mogelijk voor een vlieg of insect om binnen te komen. Een nadeel is dat je de deur wel zelf moet openen wanneer je er door heen wilt lopen, loop je bijvoorbeeld met een dienblad in je handen, dan kan dit soms wat lastiger gaan. Ook wanneer je huisdieren hebt is het voor de viervoeter niet altijd even handig, omdat je hond waarschijnlijk niet de deur achter zich sluit. Je kunt natuurlijk wel de deur voor je hond open en dicht doen. Een hordeur is namelijk wel een van de beste soorten qua vliegengordijnen, het houdt vrijwel de meeste beestjes buiten de deur.

Nog veel meer vliegengordijnen

Ben je op zoek naar een ander soort vliegengordijn? In deze webshop bieden we alle soorten vliegengordijnen. Van kattenstaarten gordijnen tot vliegengordijn gaaslamellen en van draadjesgordijnen tot kettingen, je vindt ze allemaal in onze webshop! Ieder soort heeft zo zijn voordelen. Omdat het assortiment zo uitgebreid is hebben we alles onderverdeelt in categorieën. Ben je op zoek naar een speciaal soort? Bekijk dan de categorie met deze gordijnen. Ben je op zoek naar een speciale afmeting en wil je alles zien wat we daarvan in ons assortiment hebben? Kijk dan in de categorie met deze afmeting. We hebben van iedere afmeting een speciale categorie aangemaakt!

Bestel je een vliegengordijn op een werkdag vóór 16:00 uur? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag bij je bezorgd!