Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn kunststof

U vindt hier vliegengordijnen gemaakt van hard pvc, en zacht buigzaam pvc.
Op werkdagen voor 16:00 uw deurgordijn besteld? Dezelfde dag nog verzonden!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)

Een kunststof vliegengordijn kopen?

In deze rubriek vind je diverse vliegengordijnen die van hard kunststof zijn gemaakt. Deze deurgordijnen zijn zeer decoratief, maar uiteraard ook zeer functioneel. Let maar eens op de details van de verschillende kunststof gordijnen. Het kant en klaar vliegengordijn van kunststof zorgt ervoor dat jij je deur in de zomer heerlijk open kan houden zonder dat er van die vervelende wespen, muggen en andere insecten naar binnen vliegen.

Met vliegengordijnen vrijwel geen vlieg meer in huis!

Met een vliegengordijn in het kozijn houdt men behoorlijk wat insecten buiten de deur. Natuurlijk kan er tijdens het naar binnen en naar buiten lopen eens een keer een vliegje mee naar binnen komen. Maar het grote gros blijft lekker buiten. Dus geen zoemende vliegen die ook nog eens je ramen onderpoepen, geen zoemende muggen rond je hoofd als je wilt gaan slapen en geen stekende wespen en hommels die op zoete drankjes afkomen. Wil je het helemaal goed doen, dan zou je eigenlijk al je ramen moeten voorzien van een raamhor. Onze raamhorren van Hamstra zijn van uitermate goede kwaliteit. We verkopen de horren in verschillende maten. Maar over het algemeen is elk vliegenhor eenvoudig op maat te maken.

Kunststof deurgordijnen...

Naast de hard pvc vliegengordijnen vind je in deze rubriek ook gordijnen met plastic strengen. Ook plastic valt onder pvc. Wel met het grote verschil dat plastic buigbaar is en de hard kunststof stoffen natuurlijk niet. Vind je het moeilijk om een keuze via de webshop op internet te maken? Bezoek dan onze showroom. Hier vind je alle verschillende insectengordijnen die wij online aanbieden uitgestald. Je krijgt een betere indruk van de kwalilteit en kunt gelijk inschatten of het vliegengordijn aan jouw wensen voldoet. Vliegengordijnkopen is jouw expert als het om vliegengordijnen gaat!

Een deurgordijn bloemen guirlande?

Deurgordijnen worden nog wel eens ingezet voor carnaval feesten. Je ziet ze bij het oktoberfest en bij speciale evenementen en themafeesten zoals bij een Hawaii feestje of in de skihut. In onze collectie vind de Aloha bloemen guirlande vliegengordijn. Een gordijn met allemaal bloemen strengen. Dit zorgt voor veel gezelligheid en bovendien voor de juiste aankleding van een feest. Als je ervan houdt kun je deze vrolijke vliegengordijnen natuurlijk ook gebruiken als een soort afscheiding tussen twee ruimtes.