Neem ook een kijkje in onze andere webshops
 • Verzending € 4,50
 •  Snelle levering NL, BE, DL
 • 14 dagen zichttermijn
 • 100% Veilig betalen
 • Snelle online klantenservice
 • Verzending € 4,50
 •  Snelle levering NL, BE, DL
 • 14 dagen zichttermijn
 • 100% Veilig betalen
 • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn hulzen

Kies voor een hulzengordijn in standaard maten: 90x210cm of 100x240cm óf laat dit vliegengordijn op maat maken.
Scroll naar beneden, kies voor 'vliegengordijn op maat' en vul vervolgens de gewenste maten in.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2

1-60 of 67

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2

1-60 of 67

Vliegengordijn hulzen

Vliegengordijn met hulzen kopen?

Voor een kant en klaar vliegengordijn met hulzen ben je bij vliegengordijn kopen op het juiste adres. De kunststof huls gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende decoratieve patronen. De pvc tube strengen van deze vliegengordijnen vallen mooi strak naar beneden. Dit zorgt voor een al geheel nette uitstraling. Uiteraard doet het insectengordijn dát waar ze goed in is: namelijk het weren van vliegende insecten zoals bijen, wespen, vliegen, muggen en andere vliegende beestjes.De hulzen gordijnen die wij verkopen zijn niet goedkoop, maar de kwaliteit is buitengewoon goed en absoluut niet te vergelijken met de uit China afkomstige vliegengordijnen die bij veel outlet winkels worden aangeboden. De hulsjes van de goedkope vliegengordijnen knappen bij het minste of geringste al kapot. De hulzengordijnen die wij verkopen zijn sterk en blijven minder snel achter kleding of spullen hangen bij het naar binnen en naar buiten lopen. Daarnaast zijn de hulzen kleurvast.

Vliegengordijn op maat kopen

Wil je een vliegengordijn op maat bestellen? De hulzen vliegengordijnen zijn allemaal op maat leverbaar. Het enige wat je moet doen is je kozijn goed opmeten en deze gegevens invoeren. Je ziet dan ook gelijk de bijbehorende prijs. Levertijd van een op maat gemaakt deurgordijn is circa 1 week. Wil je je gordijnen sneller in huis hebben en ben je op zoek naar een goedkopere optie, dan is het zelf rijgen van je bestelde hulzengordijn een mogelijkheid. Het zogenaamde zelfbouwpakket kan per direct worden geleverd, maar houdt er rekening mee dat het zelf rijgen van de hulsjes nog een behoorlijke klus is. Het is geen vervelende bezigheid, het is eenvoudig werk, dat gezellig met een aantal mensen, onder het genot van een garnituurtje en een drankje, in een paar uurtjes zo geklaard is.

Vliegengordijn met patronen

Het leuke van hulzen is dat elk hulsje in een andere kleur beschikbaar is. Hierdoor kun je dus leuke patroontjes of zelfs afbeeldingen in een vliegengordijn verwerken. Het is helaas niet mogelijk om je eigen patroon door ons te laten maken, maar wij hebben een aantal leuke vliegengordijnen met afbeeldingen voor je samengesteld zoals het vliegengordijn met boedha, het yingyang teken, met vogels, met vlinders, met een dolfijn of met ruitjes.