Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn hout

Vliegengordijnen met houten parels en kralen. Voor een natuurlijk, warme en sfeervolle uitstraling! Voor 16:00 bestellen? Morgen in huis!*

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Vliegengordijn hout

Een vliegengordijn met houten kralen kopen?

In deze rubriek vind je alle vliegengordijnen waarin hout is verwerkt. Denk hierbij aan vliegengordijnen met houten hulzen of houten kralen. Een vliegengordijn met hout accenten brengt op een zeer sfeervolle manier de natuur in huis. De houten deurgordijnen zijn niet alleen decoratieve woonaccessoires. Nee, deze vliegengordijnen zijn ook nog eens het perfecte insectengordijn! Bestel hier je kant en klare houten vliegengordijn online! Zodra in het voorjaar de zon weer gaat schijnen zie je ze alweer rondvliegen: muggen, wespen, hommels, bijen en vliegen, heel veel vliegen. En er is niets vervelender dan een zoemende vlieg of mug die je constant lastig valt. Met een vliegengordijn in je deurpost voorkom je dat al dat zoemende ongedierte in je keuken, woonkamer of zelfs je slaapkamer komt. En zeg nou eerlijk zo'n mooi vliegengordijn met houten kralen misstaat toch zeker niet?

Ook leuk als roomdivider...

De vliegengordijnen met houtbewerking, houten kralen of parels kunnen ook als zijnde roomdivider worden opgehangen. Als roomdivider splitst het als het ware twee woonruimtes met elkaar. Ook worden de vliegengordijnen wel eens ingezet bij presentaties op de beurs of op een congres. De vliegengordijnen met houten kralen zijn verkrijgbaar in enkele vast maten en kunnen helaas niet op maat gemaakt worden. Qua keuze zijn er volop mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit licht gekleurde kralen, maar ook uit donkere koloniale kleuren. Verder zijn er ontwerpen met ruitjes, hokjes, grote lange kralen en kleine ronde kraaltjes. Bestel je je gordijn op werkdagen voor 16:00 uur? Dan wordt deze doorgaans dezelfde dag nog verzonden en heb je je aankoop meestal de volgende dag al in huis!

Een klamboe om de muggen te weren

Vliegengordijnen zijn ideaal voor het tegenhouden van ongedierte. Toch glipt er zo nu en dan nog wel eens een vliegje tussen de strengen door. Een vlieg in huis kan vervelend zijn, maar een mug in je slaapkamer is nog veel vervelender. Dit zoemende beestje weet je tot diep in de nacht wakker te houden en als je s'ochtends ontwaakt blijk je dan helemaal onder de jeukende muggenbulten te zitten. Er zijn veel foefjes tegen muggen zoals citronella kaarsen en elektrische muggenverdelgers. Toch blijft de klamboe het meest effectief. De klamboe is een soort muskietennet dat zich netjes rondom je bed sluit. Muggen, maar ook andere insecten zullen wel een poging wagen, maar zullen het uiteindelijk opgeven. In onze collectie vind je de klamboe voor een eenpersoonsbed en een klamboe voor een tweepersoonsbed.