Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Horgordijn lamellen

Vind hier vliegengordijnen met gaaslamellen. Deze hebben een prettige doorloop voor mens en huisdier. Daarnaast beschermt het goed tegen insecten. Kies uit een standaard model, een schuifbaar exemplaar, een koppelbaar vliegengordijn of een extra breed deurgordijn.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Horgordijn lamellen

Een hordeur met lamel gordijnen kopen?

Het lamellen horgordijn is een ideaal deurgordijn tegen muggen, vliegen en andere insecten. Met deze vliegenhor gordijnen kun je gewoon je deur open laten staan zodat je je huis lekker door kunt laten waaien. De hor lamellen laten nog daglicht door en zijn niet vervelend bij het naar binnen en naar buiten lopen. Het horgordijn lamellen is een eenvoudig, maar zeer effectief vliegengordijn. Bestel hier je gaas lamellen deurgordijn voordelig online. Als jij je bestelling op werkdagen voor 16.00 uur plaats en betaalt, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag geleverd.

Eenvoudig te monteren en zeer effectief!

Waarom zijn de lamellen zo effectief tegen insecten? Dat komt omdat de lamellen vaak uit 4 of 5 stroken bestaan. Elke strook is voorzien van gaas. Denk hierbij niet aan gaas voor tuin afzettingen, nee, het gaat hierbij om een heel fijn en buigzaam kunststof met duizenden kleine gaatjes. De gaatjes zorgen ervoor dat je toch door deze vliegengordijnen door naar buiten kunt kijken. Echter, vliegen, muggen en zelfs de kleine fruit vliegjes kunnen niet door de gaatjes vliegen. Zij kunnen dus niet anders dan lekker buiten blijven.

Verschillende gaaslamellen...

Wat is het verschil tussen het ene gaasgordijn en het andere vliegengordijn met lamellen? Het verschil zit hem in de kleur van het gaas en de afwerking. Uiteraard is het gordijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en één van onze vliegengordijnen heeft een schuifbaar systeem waarbij je de lamellen opzij kunt schuiven. Zit de door jouw gewenste maat niet tussen? Eén van de lamellen is koppelbaar en kun je dus zo breed maken als je zelf wilt en de Kansas Maxi is een extra breed horgordijn voor de schuifpui of openslaande tuindeuren. Bestel hier je favoriete hordeur voordelig online!