Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn op maat maken?

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

Vliegengordijn op maat maken?

Een vliegengordijn op maat kopen

Wil je een vliegengordijn bestellen, maar heeft jouw kozijn geen standaard maat? Geen probleem! Je kunt bij ons immers vliegengordijnen op maat bestellen! Elk vliegengordijn in deze rubriek is op maat te bestellen. Voor een kralen gordijn of kettinggordijn kun je een prijsopgave aanvragen. De hulzengordijnen bestel je eenvoudig via ons systeem. Het werkt heel eenvoudig! Je klikt het vliegengordijn van je keuze aan. Je voert de gewenste maten in. En je ziet de bijpassende prijs verschijnen! Vervolgens kun je nog uit twee opties kiezen: levering als bouwpakket of, tegen een meerprijs, levering als kant en klaar pakket. Je ziet het, er is volop keus voor een vliegengordijn op maat!

Wil jij een deurgordijn op maat laten maken?

Dat kan. Deurgordijnen met kralen, hulsjes en kettinkjes kunnen wij voor jou op maat maken. En of je nou een smal gordijn wilt hebben, een heel breed exemplaar. Een kort vliegengordijntje of een extra lange, alles is in principe mogelijk. Zo kun je het insectengordijn van bijvoorbeeld je caravan precies passend laten maken. Dat staat ten eerste veel netter én ten tweede is een op maat gemaakt vliegengordijn veel effectiever. Het sluit namelijk goed aan en er blijft geen open ruimte in de kozijnen, waar dan weer vliegjes en andere insecten door heen kunnen vliegen.

Ook voor bedrijven

Ook bedrijven laten vaak kettinggordijnen en kralengordijnen op maat maken. Een bedrijf gebruikt het gordijn over het algemeen niet om insecten te weren. Veelal worden dit soort gordijnen ingezet als decoratief middel om bijvoorbeeld een soort wand in een ruimte te creëeren. Ook in etalages van mode zaken en andere winkels zie je dat er nog wel eens een vliegengordijn als afscheiding wordt gebruikt. Het hoeft dus niet alleen een product tegen insecten te zijn, maar het is ook zeker een eye-catcher in menige winkel, kapsalon, bank gebouw, schoonheidssalon en andere openbare ruimtes.

Snelle levering!

Hoewel een op maat gemaakte deurhor eerst nog gemaakt moet worden, valt de levertijd erg mee. Voor de kraalgordijnen en de hulzen zelf bouwpakketten geldt: Op werkdagen voor 12 uur bestellen, de volgende dag in huis. Voor de kettingengordijnen en de hulzengordijnen geldt: levering binnen ca. 1 week.