Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Plastic vliegengordijn

Plastic vliegengordijnen bestelt u hier al vanaf € 9,95
Hoe duurder het vliegengordijn, hoe zwaarder de kwaliteit van de plastic stroken zijn.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Op zoek naar een plastic vliegengordijn?

Het mooie weer komt er weer aan! Zet de ramen en deuren lekker open en laat de zonnestralen je huis binnenkomen! Alleen is er dan altijd één probleem… Behalve warmte en zonneschijn komt er ook veel ongedierte binnen. En daar zit je waarschijnlijk net niet op te wachten. Bestel daarom simpel en snel een vliegengordijn online! Met een vliegengordijn voor je deur komen vliegen, muggen en andere insecten echt niet zomaar meer binnen.

Plastic deurgordijnen al vanaf € 9,95!

Voor een plastic vliegengordijn ga je naar Vliegengordijnkopen.nl! In onze webshop vind je de mooiste plastic vliegengordijnen tegen (soms) outlet prijzen. En afhankelijk van jouw type huis of interieur kun je kiezen voor deurgordijnen met gekleurde strengen of met effen kleurige strengen. Ook hebben wij hele leuke plastic vliegengordijnen met figuren. Men vraagt zich wel eens af waarom het ene pvc vliegengordijn duurder is dan het andere. Dat kan verschillende redenen hebben. Ten eerste het aantal strengen dat per deurgordijn kan verschillen. Ten tweede het ophangsysteem, is het gemaakt van RVS, van staal of van kunststof? En ten derde; de kwaliteit. Is het vliegengordijn van een licht of zware kwaliteit gemaakt? Hoe zwaardere kwaliteit, hoe beter de strengen op hun plaats blijven. En des te meer het ongewenste gasten buiten zal laten.

Snelle levering in Nederland, België en Duitsland...

Bestel simpel en snel een plastic vliegengordijn in onze webshop! Vandaag voor 16:00 uur besteld? Dan heb je je bestelling meestal de volgende werkdag al in huis! En dat geldt ook voor België en Duitsland. Misschien is het ook de moeite waard om naar onze showroom te rijden. In onze showroom vind je alle vliegengordijnen uitgestald en kun je ze gemakkelijk met elkaar vergelijken. Misschien was je wel op zoek naar een kattenstaart en kom je met een heel ander gordijn naar huis!