Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn caravan

Kies uit onze voordelige kattenstaart vliegengordijnen voor caravan, camper of voortent.
Of laat een caravan vliegengordijn op maat maken met kralen, hulzen of kettingen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Vliegengordijn caravan

Vliegengordijn caravan kopen?

Beschik je over een camper, tent of caravan? Dan is een kamper of caravan vliegengordijn geen overbodige luxe. Zo kun je heerlijk voor je sleurhut zitten en de deur open laten staan zonder dat er allemaal van die vervelende vliegende insecten je vakantiehuisje in vliegen. Je moet er toch niet aan denken dat je nachten wakker ligt omdat er zo'n vervelende zoemende mug je uit je slaap houdt? Met een vliegengordijn kunnen we je niet 100% garanderen dat er geen mugje of vlieg naar binnen vliegt, maar je verkleint de kans dat het gebeurt wel enorm!

Smalle deurgordijnen speciaal voor caravans, campers en tenten!

Deurgordijn caravan is een smaller vliegengordijn dan de standaard vliegengordijnen voor in huis. De deur van de caravan is namelijk wat smaller dan de deur van je woning. De meeste horgordijnen voor caravans en campers hebben een afmeting van 56x185 centimeter. Vaak zijn de gordijnen nog wel (door u zelf) in te korten of op maat te maken, indien het niet exact past. Kies voor een hor in de vorm van een kattenstaart met zachte plushe strengen waarbij je gemakkelijk je caravan of vouwwagen inloopt. De kattenstaarten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Wilt u niet zoveel geld besteden aan een vliegengordijn die u toch alleen tijdens de vakantie gebruikt? Koop dan een budget gordijn! Dit model is zo gemakkelijk door uzelf op maat te knippen! Wat u hierbij nog wel nodig hebt is een gordijnroede of een houten lat.

Laat uw vliegengordijn voor de caravan op maat maken!

Wilt u een exact passend kettingengordijn, hulzengordijn of kralengordijn? Laat dan insectenwering op maat maken. Op maat gemaakte vliegengordijnen kleden netjes af en de kwaliteit hiervan is zo goed, dat u er jaren plezier van zult hebben. Bovendien zitten er op deze gordijnen langere garanties. U kunt via email een prijsopgaaf aanvragen. Vergeet ook niet om horrengaas in de caravan te monteren! In onze collectie vindt u al een voordelige raamhor die u zelf op maat kunt knippen.Wilt u met een gerust hart vakantie op de camping vieren? Laat dan de zoemende bijen, vliegen, kevertjes en muggen maar buiten door simpelweg een hordeur voor de caravan aan te schaffen! Bestel vandaag vóór 16:00 uw vliegengordijnen online! Dan gaan wij ons best doen om uw bestelling nog dezelfde dag te verzenden zodat u morgen uw gordijn al in de caravan, voortent, vakantiehuisje, camper of vouwwagen kunt hangen.