Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn bouwpakketten

De creatieve mens kan zijn of haar hart ophalen met de vliegengordijn zelf maak pakketten. Bestelt u één van onderstaande producten? Dan ontvangt u een zak met hulsjes, haakjes en een gebruiksaanwijzing. Het duurt circa 6 uur om een vliegengordijn in elkaar te rijgen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Vliegengordijn bouwpakketten

Op zoek naar een vliegengordijn bouwpakket?


In deze rubriek vind je vliegengordijn bouwpakketten. Wat houdt dat in? Dat houdt in dat je je vliegengordijn niet kant en klaar geleverd krijgt. Je ontvangt dus een zak met hulsjes, haakjes, een ophangrail en een handleiding. Vervolgens ga je de hulsjes en haakjes aan elkaar haken. Dit is een hele eenvoudige handeling. Houdt er wel rekening mee dat als je het bouwpakket in je eentje in elkaar wilt zetten, je er ongeveer 6 uur voor uit moet trekken. Je moet er dus echt wel tijd voor hebben. Maar als je een clubje vrienden uitnodigt en met z'n allen gezellig onder het genot van een borrelhapje en een drankje aan de tafel gaat zitten om vervolgens met z'n allen de hulsjes aan de draden gaat rijgen, zul je zien dat het klusje zo geklaard is.

Goede kwaliteit vliegengordijnen voor jarenlang plezier

Eenmaal klaar heb je hier een prachtig deurgordijn aan waar je echt vele jaren plezier van zult hebben. De hulsjes zijn sterk en vallen mooi strak naar beneden zodat de afbeelding ook altijd goed zichtbaar blijft. Onze DIY vliegengordijnen hebben afbeeldingen van boeddha’s, dolfijnen, palmbomen, Chinese tekens, karpers, flamingo's, papegaaien, de Friese vlag en zo veel meer! Je kunt het gordijn in twee verschillende afmetingen bestellen en er wordt altijd 5 jaar garantie op de hulsjes gegeven. Mocht er dus onverhoopt toch eentje kapot knappen, dan kun je contact met ons opnemen en sturen wij je gratis een nieuw hulsje op.

Kant-en-klaar vliegengordijn op maat

Ontvang je toch liever een vliegengordijn op maat die kant en klaar wordt geleverd? Kijk dan eens bij de rubriek “Vliegengordijn op maat laten maken?”. Hier vind je bijna alle deurgordijnen die je in deze categorie ook ziet staan, alleen deze kun je tegen een meerprijs als kant-en-klaar pakket laten leveren. Heeft jouw deur een standaard maat? Dan kun je natuurlijk ook gewoon terecht in alle andere categorieën met vliegengordijnen. Hier zit dan zeker wel een vliegengordijn tussen die aan jouw wensen voldoet.