Eindelijk staat de zomer dan echt voor de deur. Als we het weerbericht mogen geloven stijgt de temperatuur dit weekend naar boven de 20 graden! Tijd om eindelijk de deuren weer lekker open te zetten en te genieten van het heerlijke weer. Een nadeel… Ook vliegen komen dan weer te voorschijn en die houden we natuurlijk graag buiten de deur…
 

Vliegengordijnkopen is klaar voor de zomer!

Gelukkig zijn we er bij Vliegengordijnkopen helemaal klaar voor en hebben we een enorm assortiment met vliegengordijnen die geschikt zijn voor vrijwel alle soorten deuren en ramen. Het assortiment is erg variërend en je hebt dus veel keuze. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar lamellen die je voor je deur kunt hangen? Of vind je een kattenstaart gordijn mooier? In onze webshop vind je ze in verschillende kleuren en maten.

Een lamellen vliegengordijn is het meest populaire gordijn om vliegen tegen te houden. Lamellen kunnen eenvoudig ingekort worden waardoor het voor vrijwel iedere deur geschikt is. Het gaas wat in de lamellen is verwerkt houdt zelfs de kleinste vliegjes tegen. Je kunt eenvoudig door het lamellen vliegengordijn heen lopen en ook wanneer je huisdieren hebt zoals honden of katten is een lamellen gordijn erg geschikt. Wanneer je een huisdier hebt is het vliegengordijn met magnetische sluiting ook een erg handig product. Wanneer een huisdier namelijk door het gordijn heen loopt kan het met ‘normale’ lamellen zijn dat deze draaien en een huisdier let daar natuurlijk niet op. Het magnetische gordijn is daar een ideale oplossing voor. Wanneer je hond of kat namelijk door dit gordijn heen loopt sluit het gordijn vervolgens zichzelf weer af door de magnetische onderdelen.

Een ander soort gordijn wat ook nog steeds erg populair is, is het kattenstaart vliegengordijn. Dit vliegengordijn bestaat uit een aantal strengen welke rondom voorzien zijn van dikke plushe. De strengen van het gordijn hangen strak naast elkaar waardoor vliegen en andere kleine insectjes vrijwel geen kans krijgen om naar binnen te vliegen. Wat erg leuk is aan de kattenstaart gordijnen is dat ze verkrijgbaar zijn in heel veel verschillende kleuren! We hebben ze in standaard kleurtjes zoals grijs, zwart en beige maar ook in hele vrolijke kleurtjes zoals groen, geel, rood, blauw en meer.

Naast lamellen en kattenstaarten zijn ook hulzen gordijnen erg fijne vliegengordijnen. Deze gordijnen zorgen voor een strakke en nette uitstraling. De hulzen hangen strak naast elkaar en dat zorgt er voor dat het er ook strak uit ziet. Hulzen gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook met verschillende printjes er op zoals buddha, yin yang, dolfijnen, vlinders en meer. Een hulzen gordijn is verkrijgbaar in verschillende standaard afmetingen en ook is het mogelijk om dit gordijn exact op maat te laten maken.  

Bij Vliegengordijnkopen.nl hanteren wij een zeer snelle levering. Bestel je namelijk op een werkdag vóór 16:00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag al bij je bezorgd!