Insecten laten zich in de winter niet zien.
Mensen zetten in de winter hun deur niet wijdwagen open.
Waarom willen dan toch sommige mensen in de winter een vliegengordijn kopen?Dat is iets dat ik me af vraag. Feit is wel dat wij in de winter nog heel wat vliegengordijnen verkopen. De reden hiervoor weet ik niet. Benieuwd ben ik er wel naar, maar ik kan moeilijk elke klant die in de winter een horgordijn bestelt vragen wat hij of zei daarmee gaat doen. Nou wordt je ’s zomers vaak helemaal doodgegooid met deurgordijnen. In de winter zijn ze uitgeroeid. Ze zijn nergens meer verkrijgbaar en nergens meer te vinden. Toch weet ik uit ervaring dat mensen ook in de herfst en winter vliegengordijnen willen kopen. En dat is dan ook de reden dat je bij Vliegengordijnkopen.nl niet alleen in het voorjaar en in de zomer voor een insectenhor of draadjesgordijn terecht kunt, maar gewoon het hele jaar!kettinggordijnen


Het kettinggordijn als woondecoratie

Veel decoratieve deurgordijnen worden in het winterseizoen niet als vliegengordijn gebruikt, maar meer als woonaccessoire. De bamboegordijnen bijvoorbeeld zijn prachtig om aan een kale wand te hangen. Het zorgt voor een sfeervolle en warme uitstraling. De meeste bamboe gordijnen zijn voorzien van prachtige printjes met tropische planten en vogels, flamingo’s en bloemen boeketten. De kettinggordijnen hebben daarentegen juist een veel strakkere uitstraling. De kettinggordijnen worden niet altijd tegen wanden gehangen, maar worden vaak ook als een soort afscheiding tussen twee ruimtes aan het plafond van de woning gehangen. Het kettinggordijn wordt ook vaak door bedrijven gekocht. Je ziet het veel in de horeca, maar ook bij beurzen. Je kunt op een decoratieve manier jouw plekje afbakenen. En het mooie van de ketting deurgordijnen is dat je ze helemaal op maat kunt laten maken.

 

Een draadjesgordijn als roomdivider gebruiken

Een veel goedkopere optie zijn onze draadjesgordijnen. Met een draadjesgordijn kun je ook verschillende ruimtes creëren. Heb je bijvoorbeeld je slaapkamer en je woongedeelte in één ruimte zitten? Dan kun je een groot draadjesgordijn tussen deze ruimtes hangen om zo toch wat aparte ruimtes te creëren. In onze collectie vind je tegenwoordig ook extra brede draadgordijnen speciaal geschikt voor dit soort gelegenheden. Tja en zo zijn er toch tal van mogelijkheden en tal van redenen voor mensen om ook in de winter op zoek te gaan naar vliegengordijnen! Ben jij ook op zoek naar een leuk gordijn? Kijk dan eens op onze site voor alle mogelijkheden!