menu
search
wishlist
winkelwagen
winkelwagen keyboard_arrow_down
0
check_circle_outline Verzendkosten €4,95
check_circle_outline Snelle levering NL, BE, DE
check_circle_outline 14 dagen zichttermijn
check_circle_outline Veilig betalen met iDeal
Home arrow_forward Ik zoek een vintage vliegengordijn

Ik zoek een vintage vliegengordijn


Dol op vintage woonaccessoires


De inrichting van mijn woning bestaat voornamelijk uit spullen van Marktplaats, van de Kringloop en tweedehands winkeltjes. Het is niet dat ik geen geld heb om nieuwe spullen te kopen, maar ik hou van vintage. En ik heb er dan ook een sport van gemaakt om voor een appel en een ei, een vintage woonaccessoire op de kop te tikken. Elke week ben ik wel even te vinden in onze locale kringloop. Je weet immers maar nooit. Er zou toch maar net zo’n onweerstaanbaar vintage kastje of krukje binnenkomen en een andere klant gaat er met mijn pronkstuk vandoor? Ja, je lacht hier nu misschien wel om, maar dit is me dus echt overkomen. En nog niet eens zo lang geleden ook. Als ik er aan denk, krijg ik er spontaan weer pijn in mijn buik van…
 

Ga nooit zonder geld naar de kringloop

Het was namelijk zo, die ochtend was ik even bij mijn ouders langsgegaan voor een kopje koffie. Op de terugweg bedacht ik me dat ik wel even de Kringloop zou kunnen bezoeken. Een portemonnee had ik op dat moment niet bij me. Maar mijn woning bevindt zich slechts 10 minuten verderop, dus ik dacht, ‘mocht ik wat leuks tegenkomen, dan fiets ik even naar huis om mijn geld op te halen en doe ik mijn aankoop iets later’. Je voelt ‘m waarschijnlijk al aankomen?!? Ik vond dus iets leuk, een set van drie authentieke vaasjes. Ik fiets vervolgens naar huis om mijn portemonnee op te halen. Ik kom terug, staat er een andere klant bij de kassa met jawel; die drie vaasjes! Slapeloze nachten, geen eetlust meer, diep in de put… Ja je begrijpt dat mij dat nooit meer gaat gebeuren. Ik ga dus nu wekelijks mijn ronde maken en zorg dat ik altijd voldoende geld op zak heb.
 

Waar vind ik vintage vliegengordijnen?

De afgelopen weken heb ik stad en land afgezocht naar een vintage vliegengordijn. Het voorjaar hing weer in de lucht en dus had ik mijn tuindeuren opengegooid. Maar jemig wat een vliegen. Het lijkt nog wel erger dan vorig jaar! De hele avond heb ik met een mepper achter die vliegen aan gezeten. Een deurgordijn om dat ongedierte tegen te houden zou op dit moment dus geen overbodige luxe zijn. Nadeel is dat ik in mijn zoektocht naar tweedehands vintage vliegengordijnen er nog geen één ben tegengekomen. Alle tweedehands zaakjes in de stad afgestruind, een zoekopdracht bij Marktplaats ingevoerd. Maar tot op heden zonder resultaat. Ja en weet je, de tijd begint mij een beetje te dringen. Komende week is er ook weer mooi zonnig weer op komst, ik wil mijn deur open doen! Ik ben zojuist dus maar even van mijn eigen tradities afgeweken en heb online gezocht naar nieuwe vliegengordijnen met in ieder geval dan die vintage uitstraling waar ik zo van hou...
 

Deurgordijn fruits & roots van Kitsch Kitchen

Wie zoekt, die vindt! Dat riep mijn oma vroeger al. En ja die vlieger gaat nog steeds op! Lang hoefde ik namelijk niet te zoeken! Ik vond namelijk hele mooie bamboegordijnen van Kitsch Kitchen met daarop een vintage tekeningen of beschildering van fruit. Geen perfectie, eigenlijk zeer eenvoudig… Maar het sprak me aan. En ook het natuurlijke materiaal, de bamboe sprak me aan. De prijs sprak mij minder aan, maar goedkoper dan bij vliegengordijnkopen.nl kon ik deurgordijn fruits & roots van Kitsch Kitchen niet vinden. Dus nu bestelt en in volle afwachting van wat gaat komen…vintage vliegengordijn fruit


Ik zag deze sfeer afbeelding zojuist al op internet voorbij komen. Dit exemplaar met van die avocado's, kersen, komkommers, peren en wortels is gewoon zó leuk! Ik kan niet wachten tot morgen de bezorger langs komt.... Wil jij ook zo'n zelfde hor bestellen? Ga dan naar: https://www.vliegengordijnkopen.nl/vliegengordijn/kitsch-kitchen-vliegengordijn


 
  Evy     05-05-2019 16:08     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

menu icon
Menu
menu icon
Zoeken
menu icon
Wishlist
menu icon
Account
menu icon
Cart
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.