Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Deurgordijn pvc

Hier vind je vliegengordijnen met buigbare plastic strengen. De strengen bestaan uit rond gedraaide kunststof draden van circa 2 tot 9 mm dik. In het kunststof zit een koord verwerkt. Dit koord zorgt ervoor dat het vliegengordijn bij warmte of kou niet gaat krimpen of uithangen. De strengen hebben een luxe, chique uitstraling. De duurdere gordijnen (vanaf € 119,-) in deze reeks zijn van zwaardere kwaliteit en vallen over het algemeen mooier. Het in en uitlopen gaat soepeler en de strengen zullen niet gauw met elkaar in de knoop komen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

33 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

33 artikel(en)

Op zoek naar een deurgordijn van pvc?


In deze rubriek vind je verschillende soorten deurgordijnen van pvc. De strengen die aan het profiel hangen zijn allen gemaakt van buigzaam plastic. De kunststof slierten variëren van dikte en vorm. Zo verkopen we het spaghetti vliegengordijn met hele dunne pvc draadjes, gordijnen met iets dikkere strengen en vliegengordijnen met dikke plastic strengen. Bij de dikkere strengen is het kunststof vaak rondgedraaid. Dit zorgt voor een speels effect. Dat is leuk effect, want de kunststof vliegengordijnen hebben verder een strakke en moderne uitstraling. Dit geldt zeker voor de wat duurdere varianten zoals de Lucca, Bali, Venetië en Milano. 

Vliegengordijnen van goede kwaliteit 

De kunststof draden van deze gordijnen vallen, nadat iemand naar binnen of naar buiten is gelopen, altijd weer netjes terug op hun plaats. Er ontstaan bij deze vliegengordijnen nauwelijks knopen omdat de strengen anti-statisch zijn. De dichtheid van deze deurgordijnen is erg goed. De strengen vallen zodanig netjes naast elkaar dat vliegen en andere insecten sporadisch of eigenlijk vrijwel alleen naar binnen kunnen komen als iemand door het gordijn heen loopt. Op deze gordijnen zit een standaard fabrieksgarantie van 5 jaar. Uiteraard begrijpen wij ook dat zo’n duur vliegengordijn niet voor ieders budget is weggelegd. Daarom hebben we soortgelijke vliegengordijnen in een veel goedkopere prijsklasse. Ook van de goedkopere pvc deurgordijnen is de kwaliteit goed. 

Je bent ook van harte welkom in onze showroom! 

Twijfel je en weet je niet zeker welk deurgordijn het meest geschikt is? Weet dan dat je je aankoop altijd binnen 14 dagen ongedaan kunt maken. Mits je het artikel niet in gebruik hebt genomen. Dus ben je niet tevreden over je aankoop? Dan stuur je het pakket gewoon retour en krijg je je aankoopbedrag terug. Wil je het vliegengordijn eerst zien voordat je deze koopt? Bezoek dan onze showroom! In onze showroom vind je een groot assortiment aan vliegengordijnen. Voordeel is dat je de soepelheid van de strengen kunt voelen, gordijnen met elkaar kunt vergelijken en de kleuren van elk gordijn goed kunt bepalen. Vrijwel al ons aanbod is daar voorradig. En mocht dat niet zo zijn, dan sturen wij het vliegengordijn gewoon gratis naar jouw adres.