Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Deurgordijn pvc

Hier vind je vliegengordijnen met buigbare plastic strengen. De strengen bestaan uit rond gedraaide kunststof draden van circa 2 tot 9 mm dik. In het kunststof zit een koord verwerkt. Dit koord zorgt ervoor dat het vliegengordijn bij warmte of kou niet gaat krimpen of uithangen. De strengen hebben een luxe, chique uitstraling. De duurdere gordijnen (vanaf € 119,-) in deze reeks zijn van zwaardere kwaliteit en vallen over het algemeen mooier. Het in en uitlopen gaat soepeler en de strengen zullen niet gauw met elkaar in de knoop komen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

40 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

40 artikel(en)

Op zoek naar een deurgordijn van PVC?

In deze rubriek vind je verschillende soorten deurgordijnen van PVC. De strengen die aan het profiel hangen zijn allen gemaakt van buigzaam plastic. De kunststof slierten variëren van dikte en vorm. Zo verkopen we het spaghetti vliegengordijn met hele dunne pvc draadjes, gordijnen met iets dikkere strengen en vliegengordijnen met dikke plastic strengen. Bij de dikkere strengen is het kunststof vaak rond gedraaid. Dit zorgt voor een iets speelser effect. Deze kunststof deurgordijnen hebben namelijk beste wel een strakke, moderne uitstraling. En dit geldt zéker voor de wat duurdere varianten zoals de Lucca, Bali, Venetië en Milano. De kunststof draden van deze gordijnen vallen, nadat iemand naar binnen of naar buiten is gelopen, altijd weer netjes terug op hun plaats. Er ontstaan bij deze vliegengordijnen ook nauwelijks knopen omdat de strengen anti-statisch zijn. De dichtheid van deze deurgordijnen is erg goed. De strengen vallen zodanig netjes naast elkaar dat vliegen en andere insecten sporadisch of eigenlijk vrijwel alleen naar binnen kunnen komen als iemand door het gordijn heen loopt. Op deze gordijnen zit een standaard fabrieksgarantie van 5 jaar. Uiteraard begrijpen wij ook dat zo'n duur vliegengordijn niet voor ieders budget is weggelegd. Daarom hebben we soortgelijke vliegengordijnen in een veel goedkopere prijsklasse. De kwaliteit van de goedkope pvc deurgordijnen is goed. De meeste mensen die zo'n gordijn bij ons hebben aangeschaft zijn erg tevreden over de prijs-kwaliteits verhouding. Slechts een enkeling had hogere verwachtingen van de voordelige pvc gordijnen. Het ligt er dus ook een beetje aan hoe kritisch u zelf bent. Bent u zeer kritsch? Dan adviseren wij om nog even door te sparen en dan voor een echt kwaliteitsgordijn te gaan.

Je bent ook van harte welkom in onze showroom!
Twijfel je heel en weet je niet welk deurgordijn het meest geschikt voor jou thuissituatie is. Weet dan dat je je aankoop binnen 14 dagen altijd ongedaan kunt maken. Ben je niet tevreden over je aankoop? Dan stuur je het pakket gewoon retour en krijg je je aankoopbedrag terug. Wil je sowieso op safe gaan? Bezoek dan onze showroom! In onze showroom vind je een compleet assortiment aan vliegengordijnen. Voordeel is dat je de soepelheid van de strengen kunt voelen, gordijnen met elkaar kunt vergelijken en de kleuren van elk gordijn goed kunt bepalen. Vrijwel al ons aanbod is daar voorradig. En mocht dat niet zo zijn, dan sturen wij het vliegengordijn gewoon gratis naar jouw adres.