Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn 95x240cm

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Vliegengordijn 95x240cm


In deze categorie vind je alle vliegengordijnen met een afmeting van 95x240 cm. Onder andere het vliegengordijn lamellen Deluxe vanille vind je terug in deze categorie. Dit is een populair vliegengordijn, het gordijn is namelijk erg handig in gebruik en laat vrijwel geen vliegen, muggen of andere insecten meer binnen. 95x240 centimeter is een veelvoorkomende maat, vandaar dat dit lamellengordijn dan ook zo populair is. Het vlieggordijn heeft meerdere lamellen naast elkaar hangen, je kunt hier gemakkelijk doorheen lopen en achter je rug zullen de lamellen weer netjes naast elkaar terug gaan hangen. Dit is ideaal, zeker wanneer je met je handen vol door het gordijn heen wilt lopen en wanneer je huisdieren in huis hebt. Een hond of kat kan namelijk net als jij, heel eenvoudig door het lamellengordijn heen lopen. Er hoeft achter je rug niets gesloten te worden, de lamellen zullen zelf weer netjes naast elkaar gaan hangen.

Kralen gordijn kopen 

Behalve het lamellen vliegengordijn vind je hier ook het kralengordijn. Dit kralengordijn vind je eigenlijk in iedere categorie met maten terug. Het is namelijk een kralengordijn die speciaal voor jou op maat gemaakt wordt. Het artikel wordt daarom bij alle maten weergegeven. Wil jij het kralengordijn in de maat 95x240 cm? Dat is mogelijk! Alle informatie over dit kralengordijn op maat vind je bij het betreffende artikel.

Behalve de maat 95x240 cm hebben we in onze webshop natuurlijk nog véél meer standaard maten. Voor iedere maat hebben we een speciale categorie gemaakt. Wil je een vliegengordijn met een bepaalde afmeting? Kijk of de maat er tussen staat en bekijk het volledige assortiment met deze afmeting vliegengordijnen. Wil je liever zoeken op een bepaald soort vlieggordijn? Ook dat kan! We hebben voor iedere soort een speciale categorie gemaakt. Zo kun je voor een lamellen gordijn, een kralengordijn, een kattenstaart gordijn of een bamboe gordijn de speciale categorie hiervoor bekijken.

Vliegengordijn op maat 

Kun je geen categorie vinden met de maat die jij zoekt? Geen probleem! We bieden namelijk ook speciale vliegengordijnen op maat aan. Bekijk de categorie vliegengordijn op maat en zie wat mogelijk is!

Bestel je een vliegengordijn met een standaard afmeting in onze webshop? Dan profiteer je van zeer snelle levering! Plaats je namelijk je bestelling op een werkdag vóór 16:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verwerkt en verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag bij je bezorgd!