Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn 93x215cm

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Vliegengordijn van 93x215cm kopen


In het voorjaar verschijnen vaak al de eerste vliegen en muggen. Als jij even je buitendeur open hebt staan dan zitten er zo heel wat insecten binnen. Dit kun je voorkomen door gebruik te maken van een vliegengordijn. Nadat je een vliegengordijn hebt opgehangen zul je direct merken dat er vrijwel geen vliegen en muggen meer binnenkomen. Vliegengordijnen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Naar welke soort of maat je op zoek bent, bij ons vind je altijd een geschikt gordijn. Omdat ons assortiment zo groot is hebben we alle vliegengordijnen onderverdeeld in categorieën. Zo kun je snel het vliegengordijn vinden waar je naar op zoek bent. In deze categorie vind je vliegengordijnen met de afmeting 93x215cm.

Vliegengordijn op maat laten maken 

93x215cm is geen standaard maat voor een vliegengordijn. Daarom zijn er in deze afmeting niet veel verschillende vliegengordijnen te vinden. Je zou een groter vliegengordijn kunnen bestellen en deze zelf in kunnen korten, of je bestelt gewoon een vliegengordijn op maat! Een vliegengordijn op maat is de perfecte oplossing voor als je geen vliegengordijn kunt vinden in de afmeting waar je naar op zoek bent. Wij bieden je de mogelijkheid om een kralen gordijn of een vliegengordijn van kettingen op maat te laten maken. Stuur ons hiervoor een e-mail met alle wensen en wij maken speciaal voor jou een prijsopgaaf. Daarnaast zijn er nog een hele hoop andere vliegengordijnen die wij voor jou op maat kunnen laten maken door onze leverancier. Stevige hulzen gordijnen bijvoorbeeld. Deze vliegengordijnen kun je ontvangen als bouwpakket of als kant-en-klaar gordijn. Aan jou de keus! 

Nog veel meer verschillende deurgordijnen 

Mocht je behalve deurgordijnen van 93x215cm ook nog op zoek zijn naar andere afmetingen vliegengordijnen, dan ben je -zoals hierboven al gezegd- bij ons aan het juiste adres. We hebben ontzettend veel verschillende soorten vliegengordijnen zoals kattenstaart gordijnen, draadjesgordijnen, pvc vliegengordijnen, hordeuren en nog meer! Alle vliegengordijnen worden doorgaans uit voorraad geleverd. Dit houdt in dat als jij op werkdagen voor 16.00 uur een vliegengordijn besteld en betaald, deze dezelfde dag nog wordt verzonden en in 98% van alle gevallen heb je het pakket dan de volgende dag in huis. Voor een vliegengordijn op maat is er een iets langere levertijd, dit is in de meeste gevallen een week.