Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn 90x250cm

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Vliegengordijn van 90x250cm kopen

Een vliegengordijn is een ideaal artikel voor het buitenhouden van vliegen, muggen en andere insecten. In de lente laten de eerste vliegen en muggen zich zien en vanaf dan wordt het alleen maar meer tot in het najaar. Dit is natuurlijk een lange periode en dat wil je niet met vliegen en andere insecten in huis. Gelukkig los je het probleem eenvoudig op met een vlieggordijn. Het gordijn hang je voor je deuren en op deze manier zorg je ervoor dat vliegen en muggen geen kans meer krijgen om bij jou naar binnen te vliegen. Natuurlijk zijn er ook andere openingen in huis, zoals een raam. Deze kun je afsluiten met een raamhor, zodat de beestjes ook niet meer via het raam naar binnen kunnen komen.

Vliegengordijnen in vele soorten en maten

Vliegengordijnen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en maten. Omdat ons assortiment erg groot is hebben we iedere soort en afmeting een eigen categorie toebedeeld. Zoek je bijvoorbeeld een vliegengordijn kattenstaart, dan kun je in de speciale categorie hiervoor kijken. Wil je liever kijken welke vliegengordijnen er verkrijgbaar zijn in de afmeting die jij wilt? Dan kun je kijken in de categorieën met standaard afmetingen. In deze categorie vind je gordijnen van 90x250cm.

Een vliegengordijn ter decoratie

Vlieggordijnen zijn niet alleen geschikt om vliegen buiten de deur te houden. De gordijnen zijn ook erg goed te gebruiken als decoratie. In deze categorie met vliegengordijnen van 90x250cm vind je onder andere de brandvertragende draadjesgordijnen. Deze gordijnen zijn prachtig ter decoratie en door de lente ideaal voor verschillende toepassingen. De draadjesgordijnen worden bijvoorbeeld vaak gebruikt op beurzen en tentoonstellingen, maar ook in restaurants, showrooms en andere bedrijven. Omdat deze draadjesgordijnen brandvertragend zijn, zijn ze voor veel doeleinden geschikt en ideaal voor in publieke ruimtes. Ze voldoen aan alle veiligheidseisen die gesteld worden. Het certificaat hiervan is terug te vinden bij het artikel.

Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur en betaal je direct, dan wordt je bestelling dezelfde werkdag verwerkt en verzonden. In 98% van alle gevallen wordt het pakket dan al de volgende dag bij je bezorgd!