Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzending € 4,50
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Vliegengordijn 90x240cm

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Vliegengordijn met de afmeting 90x240cm kopen

Vliegengordijnen zijn er in alle soorten en maten. Hier op vliegengordijnkopen.nl vind je ze allemaal! Of je nou op zoek bent naar een kattenstaart gordijn, een lamellengordijn, draadjesgordijnen, kettingen of een ander soort gordijn… er is voor een ieder wat wils! Niet iedere deur heeft dezelfde afmeting. Daarom hebben wij vliegengordijnen in vele verschillende afmetingen. Daarnaast is het bij veel vliegengordijnen mogelijk om het vliegengordijn in te korten. In deze categorie vind je vliegengordijnen met een afmeting van 90x240cm. Draadjesgordijnen, kralengordijnen en kralengordijnen welke je op maat kunt laten maken. De gordijnen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo zijn de meeste natuurlijk bedoelt om vliegen tegen te houden, maar bijvoorbeeld een draadjesgordijn kan ook heel goed als decoratie dienen. Deze zou je tussen twee ruimtes kunnen hangen zodat een afscheiding creëert. Deze afscheiding is sfeervol en maak de ruimte niet meteen zo ‘dicht’ als een deur.

Vliegengordijnen in vele afmetingen verkrijgbaar

Zoals gezegd zijn vliegengordijnen in vele afmetingen verkrijgbaar. Het assortiment is zo groot dat we alles hebben onderverdeeld in categorieën. Ook hebben we voor ieder type vliegengordijn speciale categorieën. Zo is het voor jou makkelijk om snel het vliegengordijn te vinden waar je naar op zoek bent. Of je nou dus op afmeting of op gordijn soort wilt zoeken, we hebben alles zo overzichtelijk mogelijk gemaakt. Mocht je nou geen vliegengordijn vinden in de afmeting waar je naar op zoek bent, dan kun je ervoor kiezen om een vliegengordijn op maat te laten maken. Deze vliegengordijnen kunnen geleverd worden als bouwpakket of als kant-en-klare variant.

Morgen al een vlieg-vrij huis

Vooral op warme zomerse dagen waarop je de buitendeur de hele dag open laat staan, wil je graag een snelle oplossing voor al die insecten die naar binnen vliegen. Daarom zorgen wij ervoor dat jij niet te lang hoeft te wachten op het vliegengordijn. Als jij op werkdagen voor 16.00 uur een bestelling plaatst en betaald, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag geleverd.