We hebben al een aantal heerlijke dagen achter de rug met temperaturen die opliepen tot wel 20 graden! Dit is natuurlijk heerlijk, want dan kunnen we de deuren weer open laten staan. Maar een ding is dan wel erg vervelend, die vliegen en muggen die dan naar binnen vliegen. Om dit te voorkomen bestaan er vliegengordijnen. deurgordijnen zijn er in vele soorten en maten, we hebben hulzen vliegengordijnen, kettinggordijnen, kattenstaarten, draadjesgordijnen en bamboegordijnen. Ook verkopen we raamhorren om insecten en vliegen die via de ramen naar binnen komen, tegen te gaan.

Dit jaar hebben we de volgende nieuwe vliegengordijnen in ons assortiment:

Vliegengordijn Opal zilver-zwart 90x220 cm


Vliegengordijn Opal zilver-wit 90x220 cm


Vliegengordijn Victoria wit-zilver 90x220


Vliegengordijn Victoria zilver-zwart 90x220


Vliegengordijn Marloes 90x220



Het gaat om drie nieuwe modellen welke alle drie verkrijgbaar zijn in twee kleuren. Het zijn vliegengordijnen met gedraaide strengen van circa 2 mm dik. De strengen zijn gemaakt van buigzaam kunststof met daarin een koord wat er voor zorgt dat het vliegengordijn niet krimpt bij warm of koud weer. De vliegengordijnen hebben allemaal een afmeting van 90x220 cm. Zowel de lengte als de breedte van dit gordijn zijn in te korten, de lengte kun je inkorten door de strengen onderaan af te knippen met een schaar. De breedte van de gordijnen kun je inkorten door een stukje van de kunststof rail af te zagen.

Het model heeft een chique uitstraling en vooral de transparante variant past eigenlijk bij elk interieur. Of je nou van donkere meubels of lichte houdt en of je je huis van een strak design hebt voorzien of 'm juist helemaal hebt volgezet met leuke woonaccesssoires, de transparante deurgordijnen staan altijd goed. Wil je één van bovenstaande horgordijnen bestellen? Kijk dan op onze site waar je ze ongetwijfeld zult vinden. Bestel je op doordeweekse dagen? Dan wordt je bestelling direct verwerkt en verzonden. Bestel je in het weekend? Dan wordt je bestelling op maandag ingepakt!